Datum:
15 mars - 16 mars
Tid:
09.30 - 16.00
Plats:
Villa Källhagen
Ort:
Stockholm

Innehåll

Kursen riktar sig framför allt till nya medlemmar i Stramagrupperna runt om i landet, men även mer erfarna medarbetare kan ha glädje av kursen. Alla yrkesgrupper är välkomna såsom apotekare, läkare och sjuksköterskor från olika specialiteter. Varje Stramagrupp har två garanterade platser. Det finns således plats för minst två deltagare per Stramagrupp, möjligen fler, beroende på hur många deltagare som anmäler sig från övriga regioner.

Grundtanken med kursen är att kursdeltagaren ska få möjlighet att utbyta erfarenheter och idéer med deltagare från andra regionala Stramagrupper. Vi hoppas att kursen ska vara inspirerande i det fortsatta arbetet och hälsar nya medarbetare särskilt välkomna.

Övernattningen är på Villa Källhagen, villakallhagen.se

Målgrupp

Kursen riktar sig framför allt till nya medlemmar i Stramagrupperna runt om i landet, men även mer erfarna medarbetare kan ha glädje av kursen. Alla yrkesgrupper är välkomna såsom apotekare, läkare och sjuksköterskor från olika specialiteter. Varje Stramagrupp har minst två garanterade platser.

Kostnad

NAG Strama står för konferensavgiften inklusive måltider och övernattning på Villa Källhagen. Reskostnaden står varje regional Stramagrupp för.

Anmälan

Anmälan stängd. Om du är intresserad av att delta, kontakta Malin Borelius, malin.borelius@folkhalsomyndigheten.se

Det behöver väl nästan inte sägas, men vi förutsätter att alla deltagare är friska. Den som blir förhindrad att delta på grund av sjukdom kan självklart överlåta sin plats till en kollega eller höra av sig till oss så ser vi till att använda platsen på bästa sätt.

Kontakt

Frågor gällande programmet

Åsa Olsson, NAG Strama, asa.a.olsson@akademiska.se eller

Anna-Lena Fastén, Stramanätverket, anna-lena.fasten@regionstockholm.se

Frågor gällande anmälan

Malin Borelius, malin.borelius@folkhalsomyndigheten.se