Inbjudan till NRL att presentera aktiviteter på Infektionsveckan/Mikrobiologiskt vårmöte i Linköping 2024

SLIMs styrgrupp vill uppmärksamma aktiviteter vid landets nationella referenslaboratorier (NRL) under Infektionsveckan/Mikrobiologiskt vårmöte i Linköping 21-24 maj genom en ”SLIM-hörna” med postrar som beskriver verksamheten vid ett urval av landets NRL.

Minst åtta posterplatser kommer att finnas tillgängliga för SLIM. SLIM-förvaltningen önskar intresseanmälan från NRL-ledare innehållande en kort beskrivning (högst 100 ord) av aktuellt NRL och posterns tänkta innehåll senast måndag 4 mars, och återkommer så snart som möjligt därefter med besked om deltagande. Då utrymmet är begränsat är det möjligt att alla intresserade NRL inte kan erbjudas plats. NRL som inte deltog med poster förra året kommer att prioriteras om ett urval behöver göras, och övrigt urval görs av styrgruppen.

Det är ett krav att en representant för NRL med poster deltar på plats under postersessionen onsdagen 22 maj kl 17-20. SLIM bekostar tryck och ombesörjer transport av postrarna till konferensen, men står inte för några deltagaravgifter eller resor.

Väl mött i Linköping!

Kontakt

Emmi Andersson och Chammiran Daniel, SLIM-förvaltare

slim@folkhalsomyndigheten.se